Terhesség Baba 0-12 hó Baba 1-3 év

06 80 33 12 33

hétköznap 9 és 17 óra között

Tanácsadás/Kérdezz

Kérdezz szakértőinktől

Köszönjük, hogy hozzánk fordulsz kérdéseiddel! Babatáplálási tanácsadó, gyerekorvos és nőgyógyász is várja kérdéseidet! A minél pontosabb és szakszerűbb válaszadás érdekében kérjük, add meg alábbi adataidat. A Nutriklub Szakértői legkésőbb két munkanapon belül visszajeleznek neked (babatáplálási tanácsadóink két munkanap, orvosaink 1 héten belül válaszolnak). Amennyiben szívesebben beszélnél babatáplálási tanácsadónkkal, vagy azonnali választ szeretnél, hívd a Nutriklub Szakértői Vonalat minden hétköznap 9 és 17 óra között díjmentesen. (06-80- 33-12-33).

Adataim

Ha korábban regisztráltál a Nutriklub oldalán lépj be!

* A telefonszámodat csupán azért kérjük el, mert egyes esetekben telefonos konzultáció szükséges, hogy kérdésedre minél pontosabb választ adhassunk. Amennyiben szakértőnk szükségesnek ítéli, telefonon veszi fel veled a kapcsolatot, hogy válaszoljon a kérdésedre.

Gyermeked adatai

A kérdésed tárgya alapján, szeretnénk kérni, hogy a következő adatokat is add meg nekünk, hogy szakértőink minél gyorsabban és pontosabban tudjanak válaszolni! Hosszú évek tapasztalata alapján a lenti kérdésekre adott válaszaid segítik a gyorsabb tanácsadást!

Gyermek születési ideje:

Hányadik hétre született a baba:

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Numil Kft. (továbbiakban Adatkezelő) személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje és részemre tájékoztató leveleket küldjön termékeiről, marketing aktivitásairól illetve az anyasághoz és gyerektáplálási és -nevelési kérdésekhez kapcsolódó kérdésekről. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes, adataimat az Adatkezelőnél (tanacsadas@nutriklub.hu) bármikor módosíthatom, törölhetem, az Adatkezelő a törlési és módosítási kérelmeknek 72 órán belül eleget tesz. A Numil Kft. Adatvédelmi Szabályzatát tudomásul vettem és elfogadom. Adatkezelési Nyilvántartási szám: NAIH-107325/2016. és NAIH-111479/2016.

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!