Terhesség Baba 0-12 hó Baba 1-3 év

06 80 33 12 33

hétköznap 9 és 17 óra között

Nutriklub Facebook csoportok szabályzata

A facebook csoport leírása

A csoport tagjai várandós és gyermekes édesanyák, akik az adott év, adott évszakjára várják kisbabájuk megszületését, vagy adott negyedévben született meg gyermekük. Naponta újabb Kismamák, Édesanyák csatlakoznak a Facebook csoporthoz, hogy megoszthassák a történeteiket, tapasztalataikat, kapcsolatba léphessenek kismamákkal, édesanyákkal és kövessék a számukra fontos, érdekes információkat.

A csoport üzemeltetője

A csoport üzemeltetője és tulajdonosa a Nutriklub.hu oldal.

Elérhetőségek: Numil Kft. 1134 Budapest, Váci út 35.

EMAIL: milumil@milumil.hu

Telefon szám: 0680331233 (ingyenes zöldszám, munkanapokon 9-17 óráig hívható)

A csoport célja

A csoport azért jött létre, hogy a kismamák, édesanyák minél több hasznos információhoz jussanak a várandós és a babázós időszakban egyaránt. Védőnő és/vagy babatáplálási tanácsadó szakértőnk örömmel segít mindenkinek. (Bartha Brigitta - Nutriklub Tanácsadó Brigitta, Pálinkás Zsanett néven találod). A csoport továbbá lehetőséget ad a várandósság és babás időszakban felmerülő kérdések, problémák megbeszélésére. A csoporton belül a Milumil és Milupa termékekkel kapcsolatban is megoszthatják a tagok tapasztalataikat, észrevételeiket. Egyéb más gyártó termékéről nem áll módunkban tájékoztatást adni, véleményt írni és nem is lehet a csoporton belül negatív kommentet írni róla. Más gyártó termék posztjai törlésre is kerülhetnek.

A csoport tagsága

A csoport tagja lehet minden édesanya, aki a csoport nevében definiált időszakra várja gyermekét vagy a csoport nevében definiált időszakban született gyermeke. A csoport tagjai továbbá a Nutriklub.hu üzemeltetőjének kollégái, akik közreműködnek a csoport üzemeltetésében.

Egy édesanya egy gyermekével, csak egy csoport tagja lehet. Több gyermek esetében a gyermekek életkorának megfelelően több csoport tagja is lehet.

A csoport tagja csak valós névvel és profil képpel rendelkező facebook felhasználó lehet. Kivétel ez alól olyan profilok képeznek, ahol az édesanya azonosította magát más módon az adminisztrátorok felé.

Felvétel a csoportba

A csoportba bármely édesanya jelentkezhet a csoport oldalán a csoportba való belépés gomb megnyomásával. Az üzemeltető a jelentkezők áttekintése során törekszik a csoport tagsági feltételek meglétének ellenőrzésére, ugyanakkor nem vállal garanciát, hogy a csoportban csak a 3-as pontban körülírt feltételeknek megfelelő tagok kerülnek. Az üzemeltető fenntartja a jogot hogy Facebook privát üzenetben további információt kérjen a jelentkezőtől.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelentkezéseket utasítson el.

A csoportba bármely csoport tag javasolhat tagokat az ismerős csoportba történő hozzáadásával, de a tag belépése adminisztrátori jóváhagyáshoz kötött.

A csoport adminisztrátorai

A csoport adminisztrátorai a Nutriklub.hu üzemeltetőjének kollégái, valamint a közreműködő ügynökség kollégái. Az adott csoport adminisztrátorainak listája megtekinthető a csoporton belül a Tagok menü pont alatt. A tagok almenü pont mellett találod pontosan az adminisztrátorok neveit. Hozzájuk fordulhatsz, ha bármi észrevételed van a csoporton belül munkanapokon hétfőtől-péntekig 9-17 óra között.

A csoportban történő kommunikáció alapelvei


A csoport kommunikáció hangneme, irányelvei

Oszd meg bátran a saját tapasztalataid, véleményed várandós -vagy babázós időszakoddal kapcsolatban, de kérjük a segítő szándékú, konstruktív, barátságos hangnem alkalmazását! Másik csoporttag megbántása, minősítése, egymás hergelése, csúnya szavak használata a csoporton belül rossz hangulatot, ellenségeskedést válthat ki, aminek következménye lehet a csoportból való kizárás is. Szakmai kérdésekben szakértőnk örömmel segít. Fenntartjuk a jogot a hozzászólások moderálására (nem a gyermekváráshoz vagy gyermekneveléshez kapcsolódó kérdések, hozzászólások) illetve kéretlen reklámok eltávolítására.

A csoportban engedélyezett témák

A Facebook-csoporton belül felteheted a számodra fontos kérdéseket, vagy megoszthatod tapasztalataidat várandósságoddal vagy kisbabád gondozásával, táplálásával, fejlődésével kapcsolatban.

A csoportban kerülendő témák

 • A meztelen baba fotók, szerzői jogot sértő képek feltöltése tilos a csoporton belül.
 • Egyéb csoportok posztolásakor kérlek előzetesen egyeztess az adminokkal.
 • A csoport privát csoport, ezért a csoportban közzétett bejegyzések más csoportokban való publikálása akár azonnali törlést vonhat maga után.
 • Kerülendő a csoporton kívüli anyukákon való megbotránkozás vagy szörnyülködés. Ha valaki nem tagja a csoportnak azt nem lehet kibeszélni vagy véleményt alkotni róla. Az ilyen posztok a csoporton belül ellenségeskedést, eltérő vélemény alkotást válthatnak ki, mely rontja a csoport hangulatát.
 • A csoporton belül nem áll módunkban gyógyszerekről, gyógyszerek adagolásáról, alkalmazásáról tájékoztatást adni, ilyen témában mindenképpen szakorvos felkeresése javasolt.
 • Tilos a csoporton belül megosztani olyan oldalak linkjét, ami ebben nem szakorvos által javasolt tanácsot ad.pl. segítsünk íratni, tudnodkell.info...stb. Saját magad és kisbabád egészsége érdekében betegség esetén szakorvoshoz fordulj és tőle kérj részletes tájékoztatást adagolási útmutatót.
 • Hirdetések, munka lehetőség, munka erő toborzás poszt megosztása tilos a csoportban!
 • A csoporton belül semmit nem lehet árusítani!Tápszerek árusítása, tápszerek ajándékozása szintén tilos a csoporton belül! Valamint tápszert árusító, ajándékozó facebook csoportok posztjainak megosztása is tilos a csoporton belül!
 • A „szavazzatok gyermekemre”, posztok kerülése, hiszen ezek elveszik a helyet a tanácsadástól.
 • Közvélemény kutatás, tanulmányhoz kapcsolódó kérdőívek megosztása előtt előzetesen egyeztess az adminokkal.
 • Recept csere, támogatott termékek bármiféle árusítása tilos.

A csoportban posztolható képek, videók és egyéb tartalmak

A Facebook csoporton belül megoszthatod a számodra fontos dolgokat a várandóságoddal vagy kisbabáddal kapcsolatban. Az általad megosztott facebook csoporton belüli tartalmaknak és információnak te vagy a tulajdonosa, az adat védelmi és az alkalmazás beállítások segítségével szabályozhatod azok megosztását. A facebook csoporton belül történő tartalom megosztás előtt azonban ellenőrizd, hogy van-e jogod a tartalom megosztására. Arra kérünk, hogy tartsd tiszteletben a szerzői jogokat, védjegyeket és egyéb jogszabályokat.

A Facebook –csoporton belül mindenki megoszthatja véleményét, élményeit másokkal, és felhívhatja figyelmüket a számára fontos kérdésekre.A csoportban megoszthatod továbbá a képeidet t,videóidat melyek várandósággal, kisbabáddal kapcsolatosak. Engedélyezzük a szoptatást, szülési heget, baba táplálást, bőr elváltozást, fogzást ábrázoló képeket egyaránt.

A csoporthoz való csatlakozás

A csoportba bármely édesanya jelentkezhet a csoport oldalán a csoportba való belépés gomb megnyomásával. Valamint a már meglévő csoport tagok is meghívhatnak édesanyákat. A meghívott édesanyák esetében az üzemeltető a jelentkezők áttekintése során törekszik a csoport tagsági feltételek meglétének ellenőrzésére. Az üzemeltető fenntartja a jogot hogy Facebook privát üzenetben további információt kérjen a jelentkezőtől.

A csoport moderáció alapelvei

Fenntartjuk a jogot a hozzászólások moderálására (nem a gyermek váráshoz vagy gyermek neveléshez kapcsolódó kérdések, hozzászólások) illetve kéretlen reklámok eltávolítására.

A csoporton belül törvény sértő viselkedést nem tolerálunk, amennyiben ezt tapasztaljuk az csoportból való kitiltással járhat. Amennyiben megszeged a csoporton belül kerülendő témák alapelveit a poszt azonnal törlésre kerül. Ha továbbra is azt tapasztaljuk, hogy az alapelveinket nem tartja be valaki, újra és újra megszegi, szintén eltávolításra kerül a csoportból. Nem fogjuk külön privát levélben felhívni az édesanyák figyelmét arra, hogy szabályt sértettek, mivel minden édesanyának, aki a csoport tagja ismernie kell a csoport működésének alapelveit, szabályait. A csoportból kitiltott személy újra nem lehet a csoport tagja.

A csoportból való kilépés, kitiltás

A csoportból bárki bármikor kiléphet, amikor csak szeretne. Ezt megteheti, ha a csoport profil képe alatt található “tagja vagy” gombot legörgeti és megjelöli a “kilépés a csoportból “lehetőséget. Ebben az esetben azonnal törlésre kerül a csoport tagságából. Azt szeretnénk, hogy a kismamák és édesanyák biztonságban érezhessék magukat a Facebook –csoport használata során. A közösségi alapelvek megsértésének következményei eltérőek lehetnek. Lehet például, hogy valakit figyelmeztetésben részesítünk első alkalommal, de ha további szabály szegéseket észlelünk, korlátozzuk közzétételi lehetőségeit, vagy kitiltjuk a Facebook csoportunkból.

A csoport működtetétésével kapcsolatos panaszok kezelése

Mivel közösségünk naponta bővül, mindent megteszünk annak érdekében, hogy sértő tartalomtól, hangnemtől mentes légkört teremtsünk a csoporton belül. Ebben számítunk a segítségetekre, ha olyasvalamit látsz a Facebook csoporton belül, ami megítélésed szerint sérti feltételeinket, jelentsd nekünk a csoporton belül bármelyik adminisztrátor felé.Ezt megteheted úgy, hogy az adminisztrátornak levelet írsz és pontosan megírod vagy megosztod vele az aktuális posztot, beszélgetést. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél hatékonyabban bíráljuk el a csoporton belüli édesanyák által megosztott tartalmakat és szeretnénk, ha mindenki betartaná alapelveinket, szabályzatunkat.

Abban az esetben, ha termékeinkkel kapcsolatos észrevételed, reklamációd van, hívd a 0680331233 ingyenes zöld számot munkanapokon 9-17 óra között, ahol részletesen elmondhatod szaktanácsadó kollégánknak az észrevételedet. írhatsz levelet is a milumil@milumil.hu e-mail címre. leveledben pontosan, részletesen fejtsd ki az általad tapasztalt problémát, valamint add meg elérhetőséged (e-mail cím, telefonszám), hogy az illetékes kolléga fel tudja venni veled a kapcsolatot.

A csoportban történő tanácsadás

A csoportban szakértőnk örömmel segít mindenkinek munkanapokon 9-17 óra között.. (Bartha Brigitta - Nutriklub Tanácsadó Brigitta, Pálinkás Zsanett néven találod). A csoport lehetőséget ad a várandósság és babás időszakban felmerülő kérdések, problémák megbeszélésére. Várjuk a várandósággal, kisbaba szoptatásával, táplálásával, gondozásával és fejlődésével kapcsolatos kérdéseket az édesanyáktól. Minden gyógyszerekkel, kiütésekkel, betegségekkel kapcsolatos kérdéssel a házi gyermek orvost keressétek fel! Minden olyan esetben, amely orvosi kompetenciát igényel, és a szak területünkön kívül esik, mi is ezt fogjuk javasolni! 

Adatvédelmi irányelvek

A nutriklub.hu oldal tulajdonosa a Numil Kft. A Numil Kft-nél nyitott és átlátható módon szeretnénk használni a cookie-kat, illetve megosztani, hogy mit jelent ez az Ön számára. Az általunk használt cookie-k egy része elengedhetetlen a weboldalunk működőképességéhez, de vannak olyan cookie-k is, amelyeket kikapcsolhat vagy blokkolhat.

Arra törekszünk, hogy elegendő információt szolgáltassunk az általunk használt cookie-król annak érdekében, hogy megalapozott döntést hozhasson a velünk megosztott információkról.

Ha további kérdése vagy megjegyzése van, forduljon hozzánk kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül.

Mik azok a cookie-k?

A cookie egy kisebb fájl, amelyet a számítógépére vagy a mobileszközére ment le. A cookie-nak egyedi azonosítója van, így lehetővé teszi a webhely számára, hogy emlékezzen a műveletekre és preferenciákra (például a helyre, a nyelvre, a betűméretre és más megjelenítési beállításokra) egy bizonyos ideig. Így nem kell újra beírnia az információkat, amikor visszatér a weboldalra, vagy egyik oldalról a másikra kerül. A cookie-k segítenek a böngészési élmény testre szabásában is.

Nem minden cookie tartalmaz személyes adatokat, de ha igen, akkor ezt az információt személyes adatként kezeljük adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően. A cookie-információkat is személyes adatokként kezeljük, amennyiben a fiókhoz vagy egyéb kapcsolattartási adatokhoz kapcsolódnak.

A cookie-k fajtái

A cookie-knak kétféle kategóriája létezik: tartós cookie-k és munkamenet cookie-k. A tartós cookie-k az eszközön maradnak, amíg manuálisan vagy automatikusan nem törlődnek. A munkamenet cookie-k addig maradnak a készüléken, amíg bezárja a böngészőt, utána automatikusan törlődnek.

Miért használunk cookie-kat?

Általánosságban elmondható, hogy több oka lehet a cookie-k használatának:

 • Vannak cookie-k, amelyek feltétlenül szükségesek a weboldal működéséhez, és annak lehetővé tételéhez, hogy az általunk kínált szolgáltatások igénybe vehesse;
 • Vannak cookie-k, amelyek adatokat gyűjtenek a weboldalunk használatával és annak teljesítményével kapcsolatban. Ezt az információt felhasználva javítjuk online termékeinket és szolgáltatásainkat;
 • Vannak cookie-k, amelyeket a weboldalunkon szerzett tapasztalatainak személyre szabásához és optimalizálásához használunk. Ezen cookie-k információkat tárolnak felhasználói döntéseiről, például a szövegméretről, a nyelvről és a képernyő felbontásáról.
 • Vannak cookie-k, melyeket harmadik felek helyeznek el a szolgáltatások továbbfejlesztése érdekében (például a közösségi média cookie-k), vagy pedig hirdetési célból.