Rólunk

Az anyaság minden boldogsága és öröme mellett kemény munka is: a tested változásai, az érzelmi ingadozások mellett a legjobbat szeretnéd nyújtani gyermekednek és bizony, napról napra kérdésekkel szembesülsz. A fáradtságban vagy kialvatlanságban nem tudunk segíteni, abban viszont igen, hogy minél kevesebb dilemmával, kétséggel, kérdéssel szembesülj!

Mi a Nutriklubnál azért dolgozunk, hogy segítséget nyújtsunk Neked, hogy kérdéseidre gyorsan, szakértői választ kapj. Minden édesanyának, de különösen az elsőgyermekeseknek nyújtunk segítséget!

Nálunk bármit megkérdezhetsz! A babatáplálás és a babafejlődés specialistáiként a fogantatástól egészen a gyermek életének első 3 évéig ott vagyunk minden felmerülő kérdésednél, megbízható, hiteles szakértői hátteret nyújtunk Neked!

Miért érdemes a Nutriklubhoz csatlakozni?

Csak a Nutriklub anyukák számára elérhető szolgáltatásaink:

1. Kalkulátoraink - terhességi súlykalkulátor, születésiidő-kalkulátor, percentilis kalkulátor - egészen a babavárástól kezdve hasznos információkkal látnak el gyermeked érkezésével és fejlődésével kapcsolatban. Hozzátáplálási tesztünkkel pedig ellenőrizheted megszerzett tudásodat.

2. Szakképzett gyermekorvosokból, nőgyógyászokból, védőnőkből, dietetikusokból álló szakértői csapatunk minden kérdésedre választ ad, és időben lát el a megfelelő tudnivalókkal. Élőben kérdezhetsz védőnőnktől, de írhatsz is neki, amire 1-2 napon belül választ ad. Amennyiben más szakértőktől kérdezel, 7 napon belül fogsz választ kapni.

3. Személyre szabott információk hétről hétre: a Nutriklub tagjaként beállíthatod gyermeked/ gyermekeid korát, így mindig azt az információt kapod kézhez az oldalon, ami számodra a leglényegesebb az adott héten! Az oldal felső sávjában találod, próbáld ki!

+1. A Milumil és Lactamil termékek használatáról is minden információt megtalálhatsz. 6 hónapos kor felett pedig személyre szabott ajánlatainkat és kuponjainkat is kézhez kapod.

A Nutriklub folyamatosan frissülő cikkekkel és (személyre szabott) hírlevelekkel is biztosítja neked, hogy akár előre felkészülhess a gyermeked soron következő fejlődési szintjével kapcsolatos tudnivalókra.

Ráadásul oldalunk időszakos kínálatai alkalmával akciós termékkuponokat is szerezhetsz nálunk.

Csatlakozz most rögtön! Több mint százezer édesanya nem tévedhet!

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy minden édesanyától hasonló visszajelzést kapjunk:

„Nagyon tetszett a védőnő válasza. Kedves, barátságos volt a hangnem. Bármikor bizalommal fordulok hozzá.”

“Minden anyuka (főleg az elsőgyerekes) nagyon aggódik, hogy mindent jól csinál-e, vagy a gyerek miért csinálja ezt, miért csinálja azt. Néha az ember fél kérdezni, mert azt hiszi, hogy kinevetik az aggodalmát. Az Önök szakértője nem egy szóval rázott le, hanem közvetlenül, egyenrangúnak tekintve elmagyarázta, hogy mi mit jelent és nagyon megnyugtatóan elmondta a véleményét. Köszönöm neki!!!”

“Maximálisan elégedett voltam. Voltak olyan kérdéseim, amire sajnos sehol nem kaptam választ a gyermekem fejlődésével kapcsolatban, de itt válaszoltak és megnyugtattak, hogy jól csinálom és biztattak a továbbiakban. Máskor is igénybe fogom venni a segítségüket vagy a megnyugtatásukat, mert egy anyukának szerintem nagy szüksége van egy kis jó szóra akár. Köszönöm még egyszer a Milumil Szakértőinek!“

Fordulj hozzánk bizalommal, és oszd meg velünk észrevételeidet, meglátásaidat! Vagy olvasd el még több édesanya véleményét a Nutriklub szolgáltatásokról:

"Nagyon kedves,aranyos volt a tanácsadó,szinte azonnal választ kaptam a kérdéseimre. Mindenkinek csak ajánlom, ha bizonytalan bármiben. 3hós kislány anyukája"

"Nagyon segítőkész, hozzáértő és türelmes tanácsadókkal találkoztam, a feltett kérdéseimre maximálisan hasznos válaszokat kaptam, és a tanácsok alapján gyorsan megoldódtak a kislányom táplálásával kapcsolatban felmerült problémák! Ezúton is köszönöm a segítséget, tanácsaik kifejezetten hasznosak a kezdő szülőknek."

"Van néhány olyan pillanat, első kisbabás anyukának, mikor kétségbeesnek, félnek és rengeteg kérdés merül fel bennük... Én ezekben a pillanatokban kaptam segítséget, és mindig hálás leszek érte!"

"Nagyon kellemes élmény volt, hogy a feltett kérdésemet pontosan olyan komolysággal kezelték, amennyire kétségbeesett voltam kezdő anyukaként, és megdöbbentett, milyen gyorsan kaptam érdemi választ. Igazi segítség volt, mert nem éreztem magam egyedül a problémámmal."

"Nagyon elégedett vagyok a Milumil szakértőivel, szakképzett védőnőivel nagyon kedvesek segítőkész emberek tanácsukat megfogadom hisz tudom megbízhatóságukat csak ajánlani tudom."

"Volt sokszor, hogy kaptam innen is onnan is tanácsot, de sokszor megkerestem a Miluklubbos szakértőkét és szinte mindig volt egy újabb alternatíva, ha minden ötlet kudarcot mondott! Nem feltétlenül az volt a lényeg, hogy kétségbeesett vagyok e vagy sem, de jól esett egy úgymond kívülállótól is megkapni, hogy igazam volt! Köszönöm