Terhesség Baba 0-12 hó Baba 1-3 év

06 80 33 12 33

hétköznap 9 és 17 óra között

Szakembereknek

A Nutricia ELN az első 1000 nap táplálkozásnak szakértőjeként nagy hangsúlyt fordít arra, hogy szoros kapcsolatot alakítson ki a csecsemő és kisdedtáplálásban érdekelt szakmai szervezetekkel és szakemberekkel.

Együttműködve, a házi gyermekorvosokkal, a klinikai szakorvosokkal, gasztroeneterológusokkal, neonatológusokkal, gyógyszerészekkel és a védőnői hálózat tagjaival, legjobb tudásunkat és szakértelmünket felhasználva igyekszünk segíteni a munkájukat és információval szolgálni a legújabb szakmai irányvonalak és nemzetközi trendek tekintetében; annak érdekében, hogy a leginkább megfelelő és egészséges táplálást biztosítsuk az első 1000 nap alatt, azaz a fogantatástól a 2 éves korig bezárólag.

A szakembereknek szóló, előzetes regisztrációhoz kötött, szakmai tartalom hamarosan elérhető lesz oldalunkon. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a szakerto.info@milumil.hu email címen.

Azonnali választ igénylő kérdések esetén kérjük hívja Szakértői vonalunkat, amely szakemberek kérdéseit is fogadja: 06-80-33-12-33.


Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!