Terhesség Baba 0-12 hó Baba 1-3 év

06 80 33 12 33

hétköznap 9 és 17 óra között

Nutriklub szakértelem / Szakértők

Szakértők

Bio és kontakt

Közel 9 évig dolgoztam védőnőnként Budapesten és Békéscsabán. Pályafutásom során több mint 1000 édesanyát segítettem tanácsaimmal terhessége alatt, valamint a baba fejlődését, gondozását, nevelését és táplálását érintő kérdéseiben. Sok-sok újszülött cseperedett már a szemem láttára. Munkám során szülésfelkészítő tanfolyamokat és várandós klubokat is vezettem, kiemelve a szoptatás fontosságát. Hiszem, hogy a gyermek fejlődése szempontjából meghatározó a magzati kor és az első két év, ezért mindent megteszek, hogy a gyermekek ebben az időszakban kiegyensúlyozott táplálásban részesüljenek.

A következő kérdésekben fordulhatsz hozzám: terhesség, szoptatás, csecsemőgondozás, csecsemő- és kisdedfejlődés, csecsemő- és kisdedtáplálás.

Cikkek

Bio és kontakt

A Szegedi Gyermekklinika koraszülött-újszülött osztályán szereztem első tapasztalataimat és azóta is ennek a csodálatos hivatásnak szentelem az életemet. Hosszú évek óta segítem a várandós és kisgyermekes anyukákat tanácsaimmal. Szülésfelkészítő tanfolyamokon támogattam az anyukák felkészülését gyermekük érkezésére, a kisbabák táplálására és szoptatására, valamint gondozására.

A Milumil tanácsadójaként 3 éve segítem a hozzám forduló édesanyákat. Várom kérdéseiteket!

A következő kérdésekben fordulhatsz hozzám: várandósság, szoptatás, csecsemőgondozás, csememő- és kisdedfejlődés, csecsemő- és kisdedtáplálás

Cikkek

Bio és kontakt

2004-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 2010-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Kezdetektől fogva a koraszülött progresszív ellátás legmagasabb szintű intézményeiben dolgoztam. Elsőként a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, később a Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központban szereztem gyakorlatot. 2007 óta a Honvédkórházban (korábbi neve: ÁEK) és a G1 intézetben dolgozom.

Széleskörű tapasztalatom van a problémás várandósok és az ehhez kapcsolódó koraszülések gondozásában. Jelenlegi fő tevékenységem is a különböző alapbetegségekkel szövődött terhességek kezelése. A következő kérdésekben fordulhatsz hozzám: szülés, szülési fájdalomcsillapítás, terhesség alatti vizsgálatok, leletek és nőgyógyászati panaszok, valamint terhességi alapbetegségek. Örömmel várom a kismamák kérdéseit!

Cikkek

Bio és kontakt

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként, majd az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézetben szereztem hasznos tapasztalatokat. 3 évig a Mensmentis Egészségcentrumban kismamákat segítettem tanácsaimmal a várandósság és a szoptatás alatti helyes táplálkozásról. Kiemelt területem a terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia és PCOS. Nagyon fontosnak tartom a kismamák és a gyermekek helyes táplálkozását, hiszem, hogy ez az egészségre nevelés egyik fontos pillére. Jelenleg független dietetikus szakértőként segítem az anyukákat, kismamákat.

Forduljatok hozzám bátran!

A következő kérdésekben fordulhatsz hozzám: várandósság és szoptatás alatti táplálkozás, csecsemő- és kisdedtáplálás.

Cikkek

Bio és kontakt

1992-ben végeztem a SOTE-n. A Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben kezdtem dolgozni, itt a gyermekgyógyászat mellett allergológiával is foglalkoztam. 1996-ban gyermekgyógyászatból, 2000-ben allergológiából tettem szakvizsgákat. 15 éve dolgozom házi gyermekorvosként Budapest 3. kerületében, a 12.kerületben pedig allergológiai szakrendelést vezetek 2000 óta. Nemcsak orvosként, hanem gyakorló édesapaként is segítem az édesanyákat tanácsaimmal. Forduljatok hozzám bizalommal!

A kövekező kérdésekben fordulhatsz hozzám: általános csecsemő- és gyermekgyógyászat, allergia és immunrendszer problémák.

Cikkek

Bio és kontakt

Dr. Arató András a Semmelweis Egyetemen végezte egyetemi tanulmányait és azóta is az Egyetem I. sz Gyermekklinikáján dolgozik, 2005 óta egyetemi tanárként, 2007 óta igazgatóhelyettesként.

Klinikai munkáját a gyermekgyógyászat és a gyermek-gasztroenterológia területén végzi. Kutatásai elsősorban a coeliakia és a gyulladásos bélbetegségekkel, valamint a csecsemőtáplálással kapcsolatosak. 1999-ben védte meg MTA doktori disszertációját. 1990-től tagja az Európai Gyermekgasztroenterológiai, Hepatológiai és Táplálkozási Társaságnak (ESPGHAN), 2005 és 2008 között vezetőségi tagja volt ennek a társaságnak, A Magyar Gyermekgasztroenterológiai Társaság elnöke volt 8 évig 2005 és 2013 között, jelenleg a Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkárhelyettese. 

Cikkek

Bio és kontakt

Védőnői képesítésemet a Semmelweis Egyetemen szereztem. Szakértelmemet később gazdagítottam az ELTE Bölcsészettudományi karán pszichopedagógusi diplomával. Hosszú éveken keresztül az Egészségügyi Főiskola oktatója, majd a Szülésznői Kihelyezett Tanszék évfolyamvezetője voltam.

Oktatási területeim közül a csecsemőgondozás áll hozzám a legközelebb, amelyen gyakorlati órákat is vezettem. Szülés-előkészítő és csecsemőgondozási tanfolyamokat is indítottam. Nap mint nap segítettem a kismamákat a szülésre való testi és lelki felkészülésben.

A Milumilnál 3 éve segítem a hozzám forduló édesanyákat, nemcsak szakmai ismereteimmel, hanem gyakorló édesanyai tapasztalataimmal is. Hívjatok bátran kérdéseitekkel!

A következő kérdésekben fordulhatsz hozzám: várandósság, szülés, csememő- és kisdedfejlődés, csecsemő- és kisdedtáplálás, pedagógiai nevelési szaktanácsadás

Cikkek

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!