Terhesség Baba 0-12 hó Baba 1-3 év

06 80 33 12 33

hétköznap 9 és 17 óra között

Várandós és kisbabás csoportjaink a Facebookon

Facebook fórumok: a Nutriklub várandós és kisbabás csoportjai

A Nutriklub Szakértő Védőnője a Facebookon vár titeket, ahol zárt csoportokban vitathatjátok meg a titeket érintő kérdéseket. A csoportban csak édesanyák lehetnek tagok, a csoport beszélgetéseit csak a csoport tagjai láthatják, így lehetőség van intim kérdések megvitatására is.

Csatlakozz a csoporthoz, mert:

  • olyan anyukákkal kerülhetsz kapcsolatba akik a várandósság vagy a kisgyermek nevelés azonos szakaszában vannak
  • védőnőnktől vagy a többi édesanyától mindig kaphatsz tanácsot
  • beszélgethetsz a többi édesanyával, akik hasonló kérdésekkel, problémákkal szembesülnek mint te, valaki mindig tudja a választ! A csoport fórumként is működik.

A facebook csoportok szabályzatáról itt olvashatsz!

A Nutriklub csoportok a Facebookon (kattints a linkre, majd nyomd meg a Csatlakozom a csoporthoz gombot):


"Szuper közösség jött létre. Sok hasonló helyzetben lévő anyuka, ès tényleg számíthatunk egymásra. Köszönöm, hogy vagytok!"


2018 őszére várom gyermekem

2018 nyarára várom gyermekem

2018 tavaszára várom a gyermekem

2017/18 telére várom a gyermekem

2017 őszi babák anyukái

2017 nyári babák anyukái

2017 tavaszi babák anyukái

2016/17 téli babák anyukái

2016 őszi babák anyukái

2016 nyári babák anyukái

2016 tavaszi babák anyukái

2015/16 téli babák anyukái

2015 őszi babák anyukái

2015 nyári babák anyukái

2015 tavaszi babák anyukái

2014/15 téli babák anyukái

2014 őszi babák anyukáinak közössége


Anyukák a csoportban írták rólunk:

"Én nagyon sok hasznos tanácsot kaptam. A kezdeményezést is jónak talalom, és nagyon szuper lehetőség, hogy szakértőkkel is van lehetőség kommunikálni. Nagyon érdekes volt első gyerekes anyukaként végigizgulni mások szülését, sok fontos infót kaptunk tőlük. Főleg mielőtt eljött a mi időnk :)."

"Első babás anyukaként nagyon jól jött egy közvetlen, naprakész! csoport ahol a szakértők terelgetésével sorstárs anyucikra lelhettem!"

"Mintha kitaláltátok volna a gondolataimat :) Mindig azt az információt kaptam amire szükségem volt."

"Fantasztikus a csoport! Sok jó barátra leltem. Én mindenkinek ajánlom!"

"Nekem nagyon tetszik ez a csoport, mert rengeteg témáról olvashatok. Megbeszéljük, kérdéseket tehetünk fel egymásnak. Ja és mindig kap segítséget az anyuka!! Összehozza az anyukákat ez a csoport szerintem!! Nagyon jó. Köszönöm hogy a tagja lehetek!"

"Úgy imádom ezt a csoportot ahogy van. Rengeteget segítünk egymásnak mostmár talán inkább mi Anyukák.. de régen rengeteget segítettetek Ti is!! Nekem pl. volt de nem volt védőnőm volt. :) így nem egyszer kérdeztem tőletek és sosem hagytatok cserben! Köszönjük, hogy vagytok és köszönjük a csoportot. :)"

"Beszéltem már több alkalommal védőnővel, nagyon kedves volt és tudott segíteni. Jó hogy van ez az ingyenes szolgáltatás! A csoportot is nagyon szeretem. A terhesség alatt és most a hasfájos babám kapcsán is rengeteget segített. Többet mint bármely orvos, családtag vagy barátnő. Következő babánál is csatlakozni fogok!"

"Ezerfős csoportból igaz barátokra leltem, akik hasonló cipőben járnak és megértik a problémáimat, hetente élőben is talizunk. Nem gondoltam, hogy az online tér anonimitasan túlmutat majd ez a csoport, nagyon jól kis közösség jött össze."


Ha tetszett a cikk, kövess bennünket a Facebookon!

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!