Facebook fórumok: a Nutriklub várandós és kisbabás csoportjai

A Nutriklub Babatáplálási Szekértője a Facebookon vár titeket, ahol zárt csoportokban vitathatjátok meg a titeket érintő kérdéseket. A csoportban csak édesanyák lehetnek tagok, a csoport beszélgetéseit csak a csoport tagjai láthatják, így lehetőség van intim kérdések megvitatására is.


Csatlakozz a csoporthoz, mert:

  • olyan anyukákkal kerülhetsz kapcsolatba akik a várandósság vagy a kisgyermek nevelés azonos szakaszában vannak
  • babatáplálási tanácsadónktól vagy a többi édesanyától mindig kaphatsz tanácsot
  • beszélgethetsz a többi édesanyával, akik hasonló kérdésekkel, problémákkal szembesülnek mint te, valaki mindig tudja a választ! A csoport fórumként is működik.

A facebook csoportok szabályzatáról itt olvashatsz!"Szuper közösség jött létre. Sok hasonló helyzetben lévő anyuka, ès tényleg számíthatunk egymásra. Köszönöm, hogy vagytok!"

A Nutriklub csoportok a Facebookon (kattints a linkre, majd nyomd meg a Csatlakozom a csoporthoz gombot):


Anyukák a csoportban írták rólunk:

"Én nagyon sok hasznos tanácsot kaptam. A kezdeményezést is jónak találom, és nagyon szuper lehetőség, hogy szakértőkkel is van lehetőség kommunikálni. Nagyon érdekes volt első gyerekes anyukaként végigizgulni mások szülését, sok fontos infót kaptunk tőlük. Főleg mielőtt eljött a mi időnk :)."

"Első babás anyukaként nagyon jól jött egy közvetlen, naprakész! csoport ahol a szakértők terelgetésével sorstárs anyucikra lelhettem!"

"Mintha kitaláltátok volna a gondolataimat :) Mindig azt az információt kaptam amire szükségem volt."

"Fantasztikus a csoport! Sok jó barátra leltem. Én mindenkinek ajánlom!"

"Nekem nagyon tetszik ez a csoport, mert rengeteg témáról olvashatok. Megbeszéljük, kérdéseket tehetünk fel egymásnak. Ja és mindig kap segítséget az anyuka!! Összehozza az anyukákat ez a csoport szerintem!! Nagyon jó. Köszönöm hogy a tagja lehetek!"

"Úgy imádom ezt a csoportot ahogy van. Rengeteget segítünk egymásnak most már talán inkább mi Anyukák.. de régen rengeteget segítettetek Ti is!! Nekem pl. volt de nem volt védőnőm volt. :) így nem egyszer kérdeztem tőletek és sosem hagytatok cserben! Köszönjük, hogy vagytok és köszönjük a csoportot. :)"

"Beszéltem már több alkalommal védőnővel, nagyon kedves volt és tudott segíteni. Jó hogy van ez az ingyenes szolgáltatás! A csoportot is nagyon szeretem. A terhesség alatt és most a hasfájós babám kapcsán is rengeteget segített. Többet mint bármely orvos, családtag vagy barátnő. Következő babánál is csatlakozni fogok!"

"Ezerfős csoportból igaz barátokra leltem, akik hasonló cipőben járnak és megértik a problémáimat, hetente élőben is talizunk. Nem gondoltam, hogy az online tér anonimitasan túlmutat majd ez a csoport, nagyon jól kis közösség jött össze."

Ha tetszett a cikk, kövess bennünket a Facebookon!